Binnendeuren

Glas, lak of staal… Binnendeur in elke stijl en elk budget.

Stijldeuren.

Alleen het beste is goed voor u, vandaar ons gamma vol massief eiken binnendeuren. Of het nu gaat over rustieke deuren met knoopjes of moderne paneeldeuren, met de juiste kleur zijn deze deuren een echt meubelstuk in uw woning. Uw liefde voor hout wordt bekroond met dit klasse-assortiment.

Laat de warmte van deze deuren uw hart bekoren.

 

Stalen deuren.

Stalen deuren zijn echte allrounders. Ze kunnen in ieder interieur geïntegreerd worden. Zowel in een moderne als landelijke stijl komen ze uitermate tot hun recht.

Door het gebruik van glas wordt er veel lichtinval en ruimte gecreëerd. Dit in combinatie met de fijne afwerking die overgang van glas naar staal perfect overbrugt wordt ervoor gezorgd dat uw deur een grote meerwaarde voor uw interieur betekent.

Fineerlook

U bent op zoek naar een volledig afgewerkte deur binnen een beperkter budget?

Bij ons gamma basisdeuren vindt u een deur waarbij zowel het deurblad alsook de omkasting en omlijsting volledig zijn afgewerkt. De afwerking in Formica, CPL of Melamine zorgt ervoor dat er nooit meer schilderwerken nodig zijn.

Glazen deuren

Of het nu is om licht in bepaalde ruimtes binnen te trekken, of om een moderne toets aan uw woning te geven, met een glazendeur heeft uw woning op slag meer stijl.

Wij bieden u tal van gezandstraalde motieven aan maar ook gezuurde/acide of volledig mat glazen deuren zijn verkrijgbaar, altijd in gehard securitglas.

Design lakdeuren

Houdt u van een modern en strak interieur, of wenst u juist dat tikkeltje nostalgie in uw woning te brengen, dan bent u aan het juiste adres. Met onze design lakdeuren bieden wij u een enorme diversiteit aan modellen, van vlakke deuren tot deuren met moderne en zelfs landelijke design motieven.

Door het kiezen van de juiste kleur maakt u uw interieur volledig. Alle RAL kleuren zijn mogelijk.

TOP