Gyproc

Gyproc is meer dan een plaat !

Gyproc staat voor kwaliteit.

Gyproc is vooral populair vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast zijn ertal van andere belangrijke voordelen die dikwijls doen kiezen voor Gyproc of in ieder geval mooie extra’s opleveren wanneer voor het Gyproc systeem gekozen wordt.

Niet alleen makkelijk te plaatsen en perfect af te werken dankzij het ABA-systeem van Gyproc, maar ook licht in gewicht zodat je overal in de woning met Gyproc terecht kan zonder daarvoor structurele aanpassingen te doen. Ook zware voorwerpen ophangen aan Gyproc hoeft geen probleem te zijn.

Een goede geluidsisolatie is geen overbodige luxe meer, Gyproc Soundblock maakt het perfect mogelijk. Bovendien brandveilig, een belangrijke reden waarom de Gyproc systemen ook erg veel toegepast worden in kantoorgebouwen, hotels, enz.

Met Gyproc kan je ook een gezonder woningklimaat creëren, onder meer dank zij Gyproc Activ’Air. En tenslotte, maar steeds aan belang winnend: Gyproc is een erg duurzaam product, het kan immers een oneindig aantal malen gerecycleerd worden en dus hergebruikt worden.

Gyproc is meer dan een plaat !

In de eerste plaats is Gyproc ook een systeem;
daarom ontwikkelde Gyproc een compleet assortiment toebehoren voor
de plaatsing en producten voor de afwerking, gaande van Metal Stud profielen tot voegproducten en primers.

Gyproc is ook een techniek!  

Het is dus erg belangrijk de Gyproc platen en producten op de juiste manier te verwerken en af te werken.

We maken graag een aanbieding om een juweeltje te maken van jou kamer, zolder of woning.

TOP