GEALAN Kunststof

Optimale thermische isolatie in een mooi kleedje

Waarom kiezen voor Kunststof ramen, deuren en schuifdeuren

PVC is van nature een isolerend materiaal, te vergelijken met de warmte geleidbaarheid van hout.

Dit zal je onmiddellijk merken aan je energiefactuur. PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet verrotten of corroderen en gaan daarom extra lang mee.
Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.
Dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is, is het een ecologisch verantwoord product

Groot gamma afwerkingsprofielen voor renovatie

PVC ramen & deuren zijn kleur- en vormvast. Ze lenen zich uitstekend voor zowel strak hedendaags als klassieke landelijke woningen. Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets. Je kan kiezen voor ramen & deuren met een houtstructuurfolie of met een strakke gladde gekleurde folie.

Pvc ramen en deuren combineren een optimale thermische en akoestische isolatie met een uitgebreid kleurenpallet.
Pvc ramen en deuren zijn bovendien onderhoudsvriendelijk, energiebesparend en bieden een optimale veiligheid.

Kwaliteit, klasse en harmonie zijn slecht enkele kernwoorden die ons gamma kunststof ramen typeren. Door hun slanke profielen halen ze optimaal licht naar binnen. Maar ze zijn tevens bijzonder veilig en duurzaam en dragen sterk bij tot optimale thermische prestaties in elk gebouw. We hebben oplossingen in huis die passen bij elk type gebouw en elke stijl van woningbouw.

Ramen combineren architectuur, design en functie.

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: Gealan ramen zijn van de nieuwste technische stand.

Een greep uit onze PVC systemen.

Vakkundig advies altijd inbegrepen

S8000: Raam- en deursysteem voor de klassieke woningen

Ramen en deuren die echt niet verouderen of verrotten, die nooit meer hoeven geschilderd te worden.
Ze zijn thermisch en akoestisch isolerend en kunnen inbraakwerend afgewerkt worden.
Toepasbaar voor elke bouwstijl, zowel nieuwbouw als renovatie.

  • uitstekende prijs -kwaliteitsverhouding
  • uitstekend isolerend (ook voor geluid)
  • onderhoudsvriendelijk
  • weerbestendig, sterk en relatief licht materiaal
  • verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

S9000 MD: 6-kamer profiel van 82,5mm met middendichting.

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 combineert als combisysteem met een inbouwdiepte van 82,5 mm de kenmerken en voordelen van zowel midden- als aanslagdichting. De grote inbouwdiepte, zes profielkamers in het kozijn en de vleugels en tot drie doorlopende afdichtingsniveaus staan garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Daardoor voldoen ramen zelfs aan de hoogste eisen.

De flexibele middendichting in de kozijnsponning draagt wezenlijk bij aan een betere warmte-isolatie. Tevens beschermt dit de beslagelementen tegen binnendringend vocht en zorgt het daardoor voor eenvoudiger openen, met name bij lage buitentemperaturen.

De nieuwe Hefschuifdeur

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van moderne woningen, waarbij ruim vormgegeven glasvlakken voor welbehagen en elegantie zorgen. De nieuwe hefschuifdeur S 9000 van GEALAN doet deze eisen optisch en functioneel meer dan recht.

Met onze techniek kunnen grote deurelementen probleemloos worden bewogen. Het maakt niet uit of de deur geopend of gesloten is. In beide gevallen stroomt veel licht de kamer binnen. En de bijna drempelloze vloeraansluiting heft daarnaast het verschil tussen binnen en buiten op.

S9000 Hefschuifdeur is eveneens verkrijgbaar als monorail.

Toekomstzeker over de gehele linie.

Gealan ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

Folders Gealan

TOP